Huis Profiel Producten Contacteer ons Onderzoek Het Beleid van de kwaliteit Nieuws Sitemap
De Installatie van de
Mengeling van de
Trommel van het asfalt
De natte Installatie van de Mengeling
Het Systeem van de Controle van de verontreiniging
De Mechanische Betonmolen van het asfalt
De Semi HydroBetonmolen van het asfalt
Asfalt Semi 4x (HydroBetonmolen)
Betonmolen van de Mengeling van kubieke meter van het asfalt de Natte
De hydrostatische Betonmolen van de Sensor
De Boiler van het asfalt (Bitumen)
De Spuitbus van het bitumen
Mechanische Bezem (Veger)
De Verspreider van spaanders (De Raad van de Staart ype)
De Boiler van de Laag van de teak
   
HUIS PROFIEL
 
ONTHAAL AAN HET MATERIAAL VAN DE AANLEG VAN WEGEN VISHVAKARMA
   
  Vishvakarma is het befaamde merk in wegen aanleg materiaal. De bedrijfdirecteuren hebben meer dan 30 jaar van ervaring in het gebied. de correcte technische kennis met inbegrip van praktijk is de belangrijke basis van succes. De weerspiegeling van ervaring en de handen van deskundigen, maakten een kern om voor de ontmoedigende uitdagingen te staan, die tot het stadium van vandaag leiden de stichters van het bedrijf meer dan geleerde ingenieurs zijn, aangezien zij gedragen ingenieurs, d.w.z. zijn. overleving van God „Vishvakarma“.
   
  De reeds lang gevestigde en goed uitgeruste workshop, de hoge precisiehulpmiddelen, het deskundige en ervaren en specifieke personeel, de deskundige ingenieurs en de supervisors in elk stadium voor de controle van kwaliteit, automatiseerden administratieve steun enz. zijn de factoren, die tevredenheid geven aan klanten in rendabele bezinning en technische prestaties.
   
  Het bedrijf heeft in globale zaken gestapt die ook spanning houdt door Internet. Het bedrijf heeft het is website en is actief op het Web voor snelle reactie op cliënten gelanceerd. Voor meer informatie te bezoeken gelieve ons op website.