Huis Profiel Producten Contacteer ons Onderzoek Het Beleid van de kwaliteit Nieuws Sitemap
De Installatie van de
Mengeling van de
Trommel van het asfalt
De natte Installatie van de Mengeling
Het Systeem van de Controle van de verontreiniging
De Mechanische Betonmolen van het asfalt
De Semi HydroBetonmolen van het asfalt
Asfalt Semi 4x (HydroBetonmolen)
Betonmolen van de Mengeling van kubieke meter van het asfalt de Natte
De hydrostatische Betonmolen van de Sensor
De Boiler van het asfalt (Bitumen)
De Spuitbus van het bitumen
Mechanische Bezem (Veger)
De Verspreider van spaanders (De Raad van de Staart ype)
De Boiler van de Laag van de teak
   
HUIS PRODUCTEN
 
DE EENHEID VAN DE MENGELING VAN DE TROMMEL VAN HET ASFALT [DROGER & MENGT EENHEID] techincal specificaties >>
 

DM - 35, 30/40 TPH, DM - 45, TPH 40/60, DM - 50, TPH 60/90,
DM - 60, 90 /120 TPH, DM - 65, 150 TPH

   
DE TROMMEL DIE VAN HET ASFALT EENHEID [DROGER & MENGT EENHEID] MENGT

Deze eenheid van de het asfaltinstallatie van de trommelmengeling is het hart van de installatie. Zoals oproepen het complex wordt geleid met automatische te vereisen brander de temperatuur en het bitumen worden toegevoegd in de trommel in geschikt stadium en het bitumen is gelijk met een laag bedekt aan het complex in deze trommel. Er zijn stadia in de trommel als het voorverwarmen, verwarmen, die Streek mengt. Dat helpt het complex en het bitumen zich uniform te verwarmen en te mengen. De vinnen in de drogere eenheid worden speciaal ontworpen om maximum minimum de hitteverlies van de hitteefficiency te krijgen d.w.z.

DE COLLECTOR VAN HET STOF & DE EENHEID VAN DE UITLAAT :
De stofcollector de eenheid wordt gepast op het achtereind van de Installatie die op het uit gezette eind van de installatie is. Het heeft een efficiënt stof dat systeem verzamelt en gepast met blind, met kan zonodig worden gevari�ërd. Een uitlaatventilator die voldoende capaciteit heeft om een efficiënte luchtstroom door de droger en door het stof te verzekeren dat - eenheid verzamelt.
   
DE EENHEID VAN DE VOEDER VAN VIER BAK :

De eenheid van de vier bakvoeder heeft vier bakken en elke bak wordt gedreven door de individuele motor van Gelijkstroom de aandrijvings om nauwkeurig transportband, stroom van complex van elke bak vier bakvoer voegt aan het verzamelen van transportband bijeen die door Ac motoraandrijving wordt gedreven. het wordt gepast met het elektronische materiaal van het wegingssysteem is vorm die transportbandstroom aan het dubbele dek trillende scherm verzamelt voor het verwijderen over groottemateriaal.

   
DE EENHEID VAN HET TRILLENDE SCHERM :

De eenheid is het dubbele dektype trillende scherm verwijdert overmaatse materialen en voedt het blijven materiais aan het laden van transportband. De afzonderlijke grootte van het scherm kan voor het verwijderen van overmaats materiaal worden verstrekt is vorm verschillend soort mengeling.

   

LOADOUT DE EENHEID VAN DE TRANSPORTBAND :

Het is opheft het mengelingscomplex aan dergelijke hoogte dat het mengelingsmateriaal directiy kan zijn dat in de kipwagen wordt geladen. het wordt met hydraulisch in werking gestelde vultrechterwhit hulp het materiaal gepast om zonder scheiding te vallen
   
SLINGER TRANSPORTBAND :
De slinger transportband is voorziet het overbrengen van de ontvangen complexen van het verzamelen van transportband evenals van het dubbele dek trillende scherm na het verwijderen van de overmaatse complexen en het lossen van het in drogere trommel onder verbrandingsstreek.
DE TANK VAN DE BRANDSTOF :
De tank van de brandstof wordt ook voorzien van de installatie, die 500.10000 ltrs capaciteit heeft.
   
DE EENHEID VAN DE VIJLER :
Het wordt ook gepast op het outputeind van de eenheid van de installatieVuller in kalk/cement/stof voedend roterende pomp met de de gepaste aandrijving van de gelijkstroommotor en hoeveelheid van de luchtventilator vullermateriaal dat in de mengeling moet worden toegevoegd.
   
DE EENHEID VAN DE CABINE VAN DE CONTROLE: -
Het is geïsoleerdee cabine wordt verstrekt met elektrische planel om de volledige installatie in werking te stellen, kan de cabine geen airconditioning stytem vanaf cliëntvereisten hebben.
   
DE ELEKTRISCHE COMMISSIE VAN DE CONTROLE: -
Het wordt vervaardigd van 16 SWG CRC blad en verwerkt met het schilderen, heeft het paneel invoer hoofdcontrole, het Gezamenlijke systeem van de stroommeting, dat asfaltstroom, individuele bak, de indicator van de asfaltstroom, automatische synchronisatie van complex met controleert
  Bovenkant techincal specifications >>